Hvorfor os?

Fokus og ekspertise

PudsProdukter.dk er Danmarks specialister i stærke pudstekniske løsninger, og vi vil være de bedste inden for vores felt – og det kræver stor fokus, netop derfor arbejder vi udelukkende med pudsarbejde og facadeisolering.

 

Der findes mange løsninger indenfor puds, – men ikke alle er lige rigtige, når det kommer til styrken. Pudsopbygningen skal tilpasses de forskellige situationer, for der er stor forskel på hvordan et hus skal pudses rigtigt. Ligger huset i et område, hvor der er skov og marker omkring, – ved havet hvor vejret kan være meget barsk, – ligger det i et meget fugtigt område, – ligger det ud til en stor vej med meget forurening? Scenarierne kan være mange, og der skal tages hensyn til de forskellige parametre i alle tilfælde.

 

Gennemtestet kvalitetsprodukter

PudsProdukter.dk er ejet af DanskFacadePuds.dk, som er et landsdækkende facadepudsefirma med ry for kompromiløs kvalitet. Vores produkter er gennemtestet og anvendt i mange forskellige byggerier med flotte resultater.

Vi deler gerne af vores erfaring, så kunderne ikke får de mange typiske fejl, som ofte fører til dårlige resultater og ender med triste facader. Se mange af vores referencer på DanskFacadepuds.dk.

Troværdig og professionel rådgivning

Ligeledes er det også nødvendigt at systemerne bliver brugt rigtigt, for selv den mindste detalje kan betyde at pudsningen ikke får den ønskede styrke. En lille fejl som umiddelbart ser ubetydelig ud, kan på sigt udvikle sig til en større skade. Oftest kan skaden godt udbedres, men når man har valgt en netpudsning, skal man have større forventninger til styrken.

Derfor er det vigtigt for os at hjælpe vores kunder gennem hele forløbet med omfattende rådgivning og vejledning, således kunderne vælger de rigtige produkter og anvender dem korrekt. Det skal i sidste ende give det ønsket resultat og tilfredse kunder.

En korrekt pudsløsning kan løfte husets arkitektoniske udtryk. Der er mange løsninger og muligheder ved en pudsning, som kan bidrage til arkitektonisk forskønnelse – langt flere muligheder end de fleste er klar over. At tilføre huset æstetik og arkitektonisk forskønnelse kan også bidrage til, at værdien af huset øges.

Hos PudsProdukter.dk sikrer vi altid at vores kunder, får den helt rigtige og unikke løsning tilpasset, hvor det funktionelle går hånd i hånd med det visuelle, således at du som kunde altid får mest værdi for pengene.