Facadeisolering puds

Du bor sandsynligvis i et hus fra 60’erne eller 70’erne. Da du købte huset, vidste du godt, at det på et eller andet tidspunkt skulle isoleres. Du regnede måske med, at man kunne foretage en hulmursisolering. Men så fandt du ud af, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre på grund af husets massive ydermure eller den begrænset plads, der er i hulmuren. Nu ved du, at den bedste løsning er at få monteret en facadeisolering med puds. Hos PudsProdukter finder du alle de isolerings- og pudsprodukter, du behøver for at isolere og forskønne dit hus.

Facadeisoleringen er en slags beklædning uden på væggene og indgår ikke i det statiske system. Det vil sige, at denne udvendige isolering stort set er fri for gennembrydninger og kuldebroer. Det gør så, at huset får en højisoleret facade, når man har monteret facadeisolering med puds. Hos PudsProdukterer er vi klare til at hjælpe dig med at skaffe de nødvendige materialer, så du kan få de mange fordele ved at vælge denne effektive løsning.

Fordelene ved at anvende facadeisolering med puds

En udvendig facadeisolering med puds skaber et meget stabilt miljø for ydervæggen, når det gælder temperatur. Det resulterer i, at du forebygger en yderligere nedbrydning af konstruktionen og undgår en uhensigtsmæssig fugtophobning. Dette fører også til et godt indeklima i dit hjem og en længere levetid for husets bærende konstruktion. Dette er væsentligt, hvis man bor i et hus, hvor facaden er blevet ødelagt eller nedbrudt på grund af korrosion, forvitring, fugtophobning, frostsprængninger eller skimmelvækst. Ved at tage vores isolerings- og pudsprodukter i brug kan du standse denne ødelæggende udvikling. Men du kan faktisk opnå noget andet. En facadeisolering med puds forbedrer i den grad udseende på dit hus. På den måde forøger du værdien af dit hus. Det vil altså sige, at du slår to fluer med ét smæk, når du køber vores produkter her på vores webshop.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Sokkelpuds