Facademaling

Du har lagt mærke til, at husets facade trænger til en kærlig hånd. Du og din bedre halvdel er blevet enige om, at det snart skal gøres noget for at forbedre den måde, huset tager sig ud på. Jeres hus er simpelthen begyndt at se kedeligt ud. Nu er tiden inde. Nu skal der ske noget. Facademaling er nok den løsning, I mener, kan forskønne jeres dejlige hus. Hos PudsProdukter kan du finde den bedste facademaling på markedet. Vi har den holdning, at vores kunder fortjener og har krav på den bedste kvalitet.

Hos PudsProdukter lægger vi vægt på at levere facademaling, der lever op til dine forventninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Holdbarheden er meget afgørende, når man vælger facademaling. Facaden er netop husets ansigt udadtil og bliver konstant udsat for den ødelæggende påvirkning fra vind og vejr.

Facademaling, der virker efter hensigt

Når du fx vælger silikoneharpiksmaling, da får en maling med nogle bestemte egenskaber. Der er tale om en maling, der er stærk, vandafvisende og vejrbestandig. Den giver en mat og levende overflade. Den har en høj dækkeevne og beskytter facaden mod begroninger og skimmelvækst. Hvis du til gengæld vælger en systemmaling af typen hydrocon silikat, så får en algehæmmende maling, der tillader væggen at ånde. Den er vejrbestandig, miljøvenlig og smudsafvisende. En tredje valgmulighed kan være en silikonharpiksmaling. Denne type maling er slidstærk og holdbar. Den kan anvendes på de fleste underlag og især til renovering. Den er også velegnet til sokkelmaling.

Som du kan høre, sælger vi hos PudsProdukter kun gennemtestet kvalitetsprodukter, der egner sig til dine hjemmeprojekter. Her på vores hjemmeside har vi forklaret en masse om produkternes egenskaber, anvendelse, teknisk- og sikkerhedsdata. Men det kan godt være, at du efter at have læst om vores produkter stadig føler, at du mangler nogle flere oplysninger. Så ring til os og få noget professionel rådgivning.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Facademaling