Gør dit hus pænere med facadepuds

Du har i længere tid spekuleret over, hvad du skal gøre, så husets facade bliver pænere. Måske bor du i et parcelhus fra 1970’erne med mursten, som står og ser triste ud. Det gamle murværk er efterhånden blevet meget slidt og hullet. Du og din bedre halvdel har nået frem til den konklusion, at facademaling ikke er i stand til at løse problemet. Der skal andre midler til. Du har undersøgt mulighederne og nu ved du, at facadepuds er en fornuftig løsning. Hos PudsProdukter kan du altid finde de pudsprodukter, du har brug for.

En facadepuds kan give dit hus en tiltrængt ansigtsløftning. En pudset facade i sydeuropæisk stil svarer næsten til at tage lidt af middelhavsstemningen med hjem. Det siger sig selv, at det er noget, der giver dit hus et kæmpe løft også prismæssigt. Hos PudsProdukter har vi mange pudsprodukter at vælge imellem.

Facadepuds af højkvalitet til skarp pris

Her på vores netbutik kan du vælge mellem silikoneharpiks, algehæmmende finpuds, dekorationspuds, armerings- og klæbemørtel, renoveringspuds og andre kvalitetsprodukter, der egner sig til facaderenovering. Disse produkter har forskellige egenskaber. De er fx hårdføre, vandafvisende og har en algehæmmende effekt. Vores produkter har høj styrke og udmærket hæftning. Samtidigt er de vejr- og UV-bestandige. Vi har fuld forståelse for, at selvom vi har rigtige mange oplysninger her på vores hjemmeside, så har du muligvis stadig nogle spørgsmål. Disse spørgsmål kræver en mere indgående forklaring. Derfor nøjes vi ikke med at sælge dig vores pudsprodukter. Vi tilbyder også professionel rådgivning, som kan hjælpe dig til at træffe dine beslutninger ud fra et oplyst grundlag. Vi er glade, når vores kunder ringer og spørger ind til vores produkter. Så tøv nu ikke. Giv os et opkald.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Facadepuds