Vi tilbyder kvalitetsprodukter til facaderenovering

Du har i længere tid tænkt over, hvad det er der skal til for, at husets facade bliver pænere. Måske bor du i et parcelhus fra 1960’erne eller 1970’erne med slidte mursten, som står og smuldrer. Murværket er efterhånden blevet meget hullet. Der er også behov for omfugning. Du har draget den konklusion, at hverken facademaling eller en facadepuds kan afhjælpe problemerne. Man er nødt til at tage skrappere midler i brug. Du har allerede sat dig ind i de forskellige valgmuligheder på markedet. Nu synes du, at en facaderenovering er den løsning, der bedst passer til dit hus. Hos PudsProdukter har vi på lager alle de produkter, du skal bruge til den facaderenovering, du har tænkt dig.

Du har nok set tegn på, at både mursten og fuger har huller. Murværket viser også tegn på nedbrydning og slitage. Nu skal der ske noget ellers risikerer man, at problemet vokser sig større. PudsProdukter tilbyder en bred vifte af produkter, der kan udbedre skaderne og forebygge yderlige slitage.

PudsProdukter har et stort udvalg af produkter til facaderenovering

Vi ved selvfølgelig ikke, hvad for noget facaderenovering, du synes, er den rigtige til dit hus. Man kan vælge forskellige metoder, når man skal foretage en facaderenovering. Der findes en løsning, der hedder fiberpudsning, som er velegnet til pudsning af porebeton. En anden mulighed er netpudsning. Der er tale om en form for pudsning, hvor man anvender puds og mørtel, som bliver armeret med fibernet. En tredje løsning til dit renoveringsprojekt kan være facadeisolering, som er en udvendig isolering af ydervægge.

Der er altså mange måder, hvorpå man kan takle udfordringen med at renovere husets facade. Uanset hvad for en løsning, du foretrækker, kan du altid finde hos os de pudsprodukter, du står og mangler. Undersøg vores hjemmeside nærmere. Vi er ret sikre på, at du vil finde de pudsprodukter, du leder efter.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Facaderenovering