Filtset hus

I dag er der mange, som kunne tænke sig et filtset hus. Langt de fleste kalder det for et filset hus. Uanset om du kalder det det ene eller det andet, så er du måske træt af murstenene på dit hus fra 70’erne, som er blevet gamle og udhulede. Som bekendt er filtsning er del af processen med at pudse husets facade eller ydermure. Efter et lag mørtel er blevet påført og har siddet lidt, så filtser man overfladen med et filtsebræt. Det gør man først, efter at mørtelen er blevet fast og fingertør. Filtsebrættet fugtes i så lidt vand som muligt og så går man i gang. Man fører brættet i cirkelbevægelser under et moderat tryk mod muren. Når man har opnået det ønskede udseende og en lagtykkelse på 2-3 mm, så får man et filset hus. Man kan skaffe sig professionel hjælp eller gøre det selv. Hos PudsProdukter anbefaler vi, at du henter hjælp hos en fagkyndig, hvis du vil opnå det bedste resultat. Et filtset hus er et smukt syn, men det kræver en del arbejde.

Vi hjælper dig med at forvandle dit hus til et filtset hus

Vi kan forsikre dig om, at din drøm om et filset hus, er opnåelig. Hos PudsProdukter hjælper vi dig ved at tilbyde dig pudsprodukter, som egner sig til at forvandle dit hus til et filset hus. Lige meget om du bor i Aalborg, Aarhus eller København. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan bruges i projektets forskellige faser. Man må sige, at det at forvandle ens hus til et filset hus er en investering, der i den grad øger husets værdi. Men som sagt kræver det, at arbejdet bliver udført korrekt. Ellers risikerer man, at husets værdi forringes. Det gør det svært at sælge huset efterfølgende. Vi blander os ikke i, hvordan du har tænkt dig at udføre dit renoveringsprojekt. Men hvis du ønsker det, kan vi altid vejlede dig som kunde, således at du er sikret et optimalt resultat både funktionelt og visuelt. Det er faktisk noget, vi bryster os af. Så der er ikke kun pudsprodukter, du tager med hjem, når du handler hos. Det er også gode råd om, hvordan du opnår drømmen om et filset hus.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Filtset hus