Grunder til pudset væg

Du er nået så langt inde i projektet med at pudse husets facade, at du nu har brug for grunder til pudset væg. Eller måske er du typen, der planlægger og bestiller de pudsprodukter, som du senere hen vil bruge på dit renoveringsprojekt. Hos PudsProdukter har vi altid primer eller grunder til pudset væg, uanset dine omstændigheder eller hvor langt du er nået med hensyn til dit hjemmeprojekt. En primer eller grunder bliver brugt med henblik på at forberede en overflade før maling. En grunder danner et underlag, der fremmer facademalings vedhæftning.

Grunderen eller primeren regulerer underlaget, sådan at du ikke behøver at bruge alt for meget maling, når du skal male en meget sugende overflade. På den måde mindsker du forbruget af maling, fordi underlaget er blevet behandlet med en grunder til pudset væg. De enkelte producenter fremstiller som regel maling og grundere som en del af en produktserie. Når en bestemt grunder bliver brugt sammen med maling fra samme produktserie, så giver det den optimale holdbarhed. Hvis du er i tvivl, fordi du har tænkt dig at bruge forskellige produkter, så må du hellere end gerne kontakte os ved PudsProdukter. Vi skal nok hjælpe dig med at vælge en grunder og maling, der er kompatible.

Grunder til pudset væg af højeste kvalitet

En grunder eller primer til pudset væg har en fortrinlig indtrængningsevne på ikke-afsmittende overflader, som er meget sugende. Det gælder primært pudsede vægge, men også beton, gips, eternit og andre mineralske underlag. For at opnå det bedste resultat, er det væsentligt, at man vælger en grunder af god kvalitet. Hvis du vælger at handle hos os, så kan du være sikker på, at de grundere, vi tilbyder, er af højeste kvalitet. Du skal selvfølgelig huske på, at underlaget skal være rent og gennemtørt. Undlad også at påføre primeren ved temperaturer under +5 ºC eller ved høj relativ luftfugtighed (>80%). Det samme gør sig gældende i direkte solskin eller ved udsigt til nedbør.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Grunder til pudset væg