Grundpuds

Du ønsker dig en smuk facade men murstenene på dit hus trænger til et grundpuds, da de er blevet trætte og kedelige. Tidens tand har gnavet hårdt på husets ydermure. Men nu har du besluttet at gøre noget ved problemet. Det er selvfølgelig en udfordring, men hos PudsProdukter får du al den støtte og vejledning, du behøver for at det kan lykkes dig at give huset en smuk facade. Vi anbefaler, at man skaffer sig professionel hjælp, hvis man overvejer at pudse husets facade. På vores søster- hjemmeside, som hedder danskfacadepuds.dk kan du hente et godt tilbud på pudsning og isolering af dit hus. Her på PudsProdukters hjemmeside kan du finde konkurrencedygtige priser på de pudsprodukter, der indgår i en facadepuds af højeste kvalitet.

Du leder efter noget grundpuds eller armeringspuds. Her på hjemmesiden kan du vælge mellem silikoneharpiks, algehæmmende finpuds, dekorationspuds, armerings- og klæbemørtel, renoveringspuds og andre kvalitetsprodukter, der egner sig til facaderenovering. Disse produkter har forskellige egenskaber. De er fx hårdføre, vandafvisende og har en algehæmmende effekt. Vores produkter har høj styrke og udmærket hæftning. Samtidigt er de vejr- og UV-bestandige.

Grundpuds og armeringspuds til skarpe priser

Grundpuds er et vigtigt trin i vejen til en smuk facade. Det gør sig gældende, uanset om du er i gang med nybyggeri eller renovering. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige grundpuds, der kan klæbe sig fast på underlaget. Vi tilbyder forskellige typer grundpuds med uensartede egenskaber. Så det er væsentligt, at du sætter dig ind i, hvordan man anvender dem. Vi leverer fx et mineralsk, fiberforstærket renoveringspuds til forspartling og opretning af ujævne underlag, som kan fås i hvid og grå. Vi har også en armering- og klæbemørtel, der egner sig til netpudsning af mineralske overflader. Den kan også bruges ved montering eller klæbning af isoleringsplader. Det er et pudsprodukt, der er vandafvisende. Det er kun to eksempler på de mange typer pudsprodukter, vi leverer. Hvis du er i tvivl om noget, så må du hellere end gerne ringe til os.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

grundpuds