Indfarvet puds

Hos PudsProdukter ved vi, at det kan være en stor mundfuld at kaste sig ud i et hjemmeprojekt. Det er især tilfældet, hvis det drejer sig om renovering af dit hus eller udfordringen ved at bygge nyt. Pludselig er man nødt til at tage stilling til enormt mange spørgsmål. Hvad for nogen materialer skal man bruge? Hvad med farver? Hvilke former skal vi anvende? Er der en bestemt stil, man foretrækker? Man kan let føle, at man ikke kan se skoven for bare træer. Det har vi selvfølgelig forståelse for. En detalje, der kan vise sig at være meget væsentlig, er, om man skal bruge indfarvet puds eller ej.

Du er ikke alene om at tage stilling til, hvilke pudsprodukter du skal vælge til dit renoveringsprojekt. Vi har her på hjemmesiden gjort tingene nemmere og mere overskuelige for dig. Vi forstår vigtigheden af den rette vejledning og de rigtige materialer. Derfor kan du finde masser af oplysninger, som kan hjælpe dig til at tage gode beslutninger med hensyn til indfarvet puds. Vi føler, det er vores bidrag til din husdrøm.

Indfarvet puds -En vigtig del af finpudsningen

Her på vores webshop kan du finde indfarvet puds, som har en algehæmmende effekt. Den type puds er mineralsk og diffusionsåbent. Det betyder altså, at det tillader ydermurene ånde. Samtidig er det vejr- og UV-bestandigt, og det har stor betydning for dets holdbarhed. En anden type indfarvet puds, som vi leverer, er et mineralsk ædelpuds til facaderenovering og facadebehandling. Dette puds giver en finkornet pudsstruktur, der kan bruges som slutpuds i forskellige systemløsninger, blandt andet facadeisolering og netpuds. Det er vandafvisende og UV-bestandigt. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores pudsprodukter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Indfarvet puds