Isolering af facade

Hvis du bor i et hus, der blev bygget i 60’erne eller 70’erne, er der en stor sandsynlighed for, at huset trænger til en nyrenoveret isolering af facade. Dengang du købte huset, det være sig for nyligt eller for nogle år siden, da vidste du godt, at det på et eller andet tidspunkt skulle efterisoleres. Dengang regnede du måske med, at det var muligt at foretage en hulmursisolering. Men efter at du havde undersøgt dine muligheder, så fandt du ud af, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre. Det viste sig desværre, at husets mure er massive eller at der ikke er plads nok i hulmuren. Nu er du nået frem til den konklusion, at den bedste løsning er at foretage en isolering af facaden. Hos PudsProdukter kan du købe alle de isolerings- og pudsprodukter, du behøver for at isolere og forskønne dit hus.

Isoleringen af facaden er en beklædning, man monterer uden på væggene. Da denne type isolering af facade ikke indgår i det statiske system, er den stort set fri for gennembrydninger og kuldebroer. Det siger sig selv, at det er en kæmpe fordel. Det gør altså, at huset får en højisoleret facade, der forhindrer varmespild. Hos PudsProdukter er vi klare til at hjælpe dig ved at levere de nødvendige pudsprodukter, du leder efter.

Fordele ved isolering af facade

En veludført isolering af facaden er med til at stabilisere temperatur i ydervæggen. Det har stor betydning, fordi du derved forebygger en yderligere nedbrydning af murens konstruktion. Samtidig undgår du forekomsten af fugtophobning. Alt dette giver et godt indeklima i dit hjem og forlænger levetiden for husets bærende konstruktion. Det er meget vigtigt, hvis man bor i et hus, hvor facaden har tegn på alvorlige skader. Disse skader kan skyldes korrosion, forvitring, fugtophobning, frostsprængninger eller skimmelvækst. Når du anvender vores isolerings- og pudsprodukter, da kan du stoppe denne ødelæggende udvikling. Men du slår faktisk to fluer med ét smæk. På den ene side forbedrer du udseende på dit hus. På den anden side forøger du husets værdi. Så vi opfordrer dig til at tage et kig på produkterne her på vores netbutik.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Isolering af facade