Pudsmørtel

Du leder efter pudsmørtel, måske fordi du har tænkt dig at renovere husets facade. Hos PudsProdukter tilbyder vi mange typer pudsmørtler. Vi ved da ikke, hvad du vil bruge mørtelen til. Men hvis det du har i tanke, er at genoprette ujævne underlag af beton, mure eller pudsede flader, så anbefaler vi, at du benytter dig af vores armering- og klæbemørtel, som er et grundpuds. Det samme gør sig gældende, hvis du skal have monteret isoleringsplader eller et armeringsnet. Der er tale om en grå pudsmørtel af høj styrke. Den har en høj vedhæftningsevne og er vejr og UV-bestandig. Det er vigtigt at huske på, at det nye puds skal beskyttes mod frost, træk, direkte sollys og regn.

Her på vores netbutik kan du også finde en naturhvid, mineralsk vandskuringsmørtel. Denne type pudsmørtel, som sit navn antyder, egner sig til brugen ved vandskuring. Når man vandskurer en overflade, så anbringer man mørtelen på et stålbræt, som du støder ind til muren. Det er mening, at man skal trække brættet opad, mens man hælder mørtelen, så den løber ind mod muren. Man påfører muren et lag, som ikke må være tykkere end 3 mm. Vores vandskuringsmørtel er nem at bearbejde og uden primer. Den er også diffusionsåben. Det vil sige, at den tillader overfladen at ånde. Den er en optimal løsning, når man gerne vil vandskure mursten, kalksandsten, beton og porebeton.

Pudsmørtel til indendørs og udendørs brug

Det kan godt være, at dit renoveringsprojekt kræver en anden type pudsmørtel. Så anbefaler vi ved PudsProdukter, at du vælger vores spartel- og klæbemørtel. Den kan med fordel anvendes til klæbning af isoleringsplader eller etablering af netarmering. Man kan også vælge denne klæbemørtel ved renovering, armering eller sanering af gammel puds. Derudover kan man tage den i brug ved planspartling af ujævne underlag. Nogle af de egenskaber, der kendetegner denne spartelmørtel er, at den er diffusionsåben, men vandafvisende. Den har en høj klæbeevne og er vejr- og UV-bestandig. Så vi anbefaler varmt, at du vælger denne spartel- og klæbemørtel, hvis dit renoveringsprojekt omfatter de ting, vi før har nævnt.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Pudsmørtel