Quickmix

Du leder efter pudsprodukter af mærket quick-mix (mange staver det også quickmix). Det betyder jo, at du er kvalitetsbevidst og forstår, at quick-mix fremstiller nogle af de bedste produkter på markedet. Det er tyske produkter, der stammer fra en virksomhed med mange års erfaring inden for fremstilling af pudsprodukter. Det er derfor ikke overraskende, at du efterspørger deres produkter. Hos PudsProdukter leverer vi en utallige antal pudsprodukter af mærket quick-mix. Vi kan blandt andet nævne vores indfarvet, algehæmmende finpuds, som kan indgå i et svampe- og algehæmmende system. Vi leverer også et slutpuds, som vi kalder hvid mineralsk ædelpuds. Dette ædelpuds giver en finkornet pudsstruktur i forbindelse med facadeisolering og netpuds.

Andre quick-mix produkter, vi har her på vores webshop er et renoveringspuds, som er fiberforstærket. Det er et grundpuds, man kan anvende ved forspartling og opretning af ujævne underlag af beton, mure eller gammelt puds. Vi leverer også et vandspærrepuds til facadebehandlinger. Det er et grundpuds, der yder fugt- og vandbeskyttelse til særlige udsatte områder, især sokkel og sålbænke.

En stor andel af vores udvalg er quickmix produkter

Vi har gang på gang kunnet konstatere, at quickmix som producent har forstand på, hvad der skal til for at fremstille pudsprodukter af høj kvalitet. Det er derfor, at vi har valgt at tilbyde vores kunder deres produkter. På den måde kan vi garantere, at du som kunde får det, du forventer, når du handler hos os. Quickmix producerer et stort udvalg af pudsprodukter. Man kan nævne silikoneharpiks, algehæmmende finpuds, dekorationspuds, armerings- og klæbemørtel, renoveringspuds og meget mere. Disse former for puds egner sig til de mest krævende pudsninger og facaderenoveringer, man kan forestille sig. Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om de quickmix produkter, vi tilbyder.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Quickmix