Sokkelpuds

Der kan være mange grunde til, at du leder efter sokkelpuds. Men uanset hvilke grunde, du har, så tilbyder vi ved PudsProdukter det sokkelpuds, der egner sig til de opgaver, du skal udføre. Hvis dit renoveringsprojekt går ud på at reparere eller etablere en sokkel, så anbefaler vi, at du benytter dig af vores cementmørtel. Der er tale om en mineralsk mørtel, der har en høj slagstyrke og en god vedhæftning. Den er også vejrbestandig og frost-resistente efter hærdning. Den kan anvendes på beton, mur eller andre bæredygtige underlag. Det er vigtigt at huske på, at man må undgå at fortage pudsearbejde i frost eller i direkte sollys. Overfladetemperaturen på underlaget skal være min. 5 °C. Man skal også sørge for, at det nye puds beskyttes mod frost, træk, direkte sollys og regn.

Hvis du har brug for sokkelpuds til at tætne sokkelen, så er det nok vandspærrepuds, du skal have fat i. Vores vandspærrepuds er udviklet til at beskytte særlige områder, der bliver udsat for fugt og vand. Den sørger for mellemtætning samt fugt- og vandbeskyttelse af særlige udsatte flader, herunder sokkelen. Noget der kendetegner vandspærrepudset er, at det har en god klæbeevne og vedhæftning. Dette puds er vandtæt og kan males med siloxan- og acrylfarver. Det er også let at forarbejde, kan filtses eller påføres dekorationspuds.

Holdbart sokkelpuds til husets udsatte områder

Hos PudsProdukter anbefaler vi, at man bruger vores dekorationspuds til sokkel, hvis formålet med dit projekt er at pynte på din sokkel. Vores dekorationspuds er lavet af kunststof og har en vaskepudsstruktur. Det har nogle marmor- og naturstensgranulater, som giver sokkelen en unik og pæn finish. Det kan fås i forskellige dekorationsfarver. Men det er ikke alene smukt. Det drejer sig om et dekorationspuds, der er vejr- og frostbestandigt. Så du behøver ikke at spekulere på, om det holder. Du finder flere oplysninger om vores forskellige typer af sokkelpuds her på hjemmesiden.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

Sokkelpuds