Vandskuret væg

En vandskuret væg eller facade kan være et smukt syn, hvis det bliver udført korrekt. Hos PudsProdukter anbefaler vi, at man skaffer sig professionel hjælp, hvis man overvejer at vandskure husets facade. På vores søster- hjemmeside, som hedder danskfacadepuds.dk kan du hente flere oplysninger, når du ønsker dig en vandskuret væg eller facade. Her på PudsProdukters hjemmeside kan du finde prisen på de pudsprodukter, der indgår i en vandskuret væg eller mur. Vi mener, at du har krav på at få de bedste pudsprodukter, der findes på markedet. Derfor afspejler vores udvalg af pudsprodukter vores kompromisløse kvalitetsbevidsthed.

Hvis du føler, at en vandskuret væg eller facade er noget, du selv kan klare, så har vi naturligvis pudsprodukter, som kan hjælpe dig. Her på vores webshop kan du finde en mineralsk vandskuringsmørtel, der er naturhvid. Denne type pudsmørtel, som sit navn giver et fingerpeg om, egner sig til brugen ved vandskuring. Vores vandskuringsmørtel har et højere kalkindhold end de gængse produkter, der findes på markedet. Det er fordi en højere kalkindhold giver en større elasticitet i overfladen. Det betyder altså, at risikoen for afskalninger nedbringes markant, og det en stor fordel.

En vandskuret væg eller mur forbedrer husets udseende

En vandskuret facade giver huset et smukt, rustikt udseende. Med en vandskuring bevarer man underlagets struktur, som kan skimtes gennem det færdige resultat. Vandskuring er en dekorativ løsning, der hjælper dig til at gemme trætte og grimme mure væk. Som sagt skal man gøre sig mange overvejelser, inden man kaster dig over vandskuring af ens hus som gør-det-selv-arbejde. Der er simpelthen så meget, der kan gå galt, og det kan være rigtig svært at rette op på igen.

Når du har gjort op med dig selv, at du er den rette til opgaven, så anbefaler vi, at du sætter dig ind i de forskellige pudsprodukter, vi har her på vores netbutik. Vi har nogle meget detaljerede produktbeskrivelser, som kan hjælpe dig til at træffe gode beslutninger med hensyn til de produkter, du vælger at anvende i dit renoveringsprojekt. Skulle du være i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at ringe til os.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

vandskuret væg