Vandskuring af hus

Hvordan er husets tilstand? Er der mange sætningskæder? Er nogen fuger faldet af eller udhulet? Har du for nylig købt hus? Trænger facaden til en kærlig hånd? Der kan være mange grunde til, at du nu overvejer en vandskuring. Hos PudsProdukter kan du finde alle de pudsprodukter, du mangler for at kunne foretage en vandskuring af hus. Vi anbefaler, at du skaffer dig professionel hjælp, når du overvejer en vandskuring af dit hus. Men vi ved også godt, at hvis du går rundt med en murer i maven og tidligere har gennemført mange renoveringsprojekter, så er det kun naturligt, at du selv gerne vil klare en eventuel vandskuring af hus.

For at støtte de handlekraftige som dig har vi her på vores netbutik rigtige mange oplysninger angående de pudsprodukter, vi leverer. På den måde kan du finde ud af, hvilke produkter der egner sig til at give dit hus en god vandskuring. Som bekendt er vandskuring en udbredt dekorativ løsning, der giver huset et smukt, rustikt udseende. Det vigtigt at huske på, at det ikke drejer sig om en løsning, der i sig selv styrker væggen. Det er heller ikke noget, der løser problemer med udfaldene fuger. Så det er væsentligt, at man vurderer facadens tilstand, inden man beslutter at udføre en vandskuring, fordi det kun er tale om et dekorativt indgreb.

Du får rådgivning til vandskuring af hus hos PudsProdukter

Tilbage i 90’erne og i starten af 00’erne vandskurede man mange facader. Men det gjorde man ukritisk og uden at tage hensyn til underlagets beskaffenhed. Man tog heller ikke højde for de materialer, som blev brugt. Desværre var der mange facader, der fik vandskuringer, som ikke var holdbare. Underlaget var simpelthen ikke egnet til at tåle en vandskuring af hus. Efterfølgende kunne man konstatere, at det jo var en dårlig idé. Det illustrerer på en rammende måde, at inden man kaster sig ud i en vandskuring af hus, så er man nødt til at undersøge, om vandskuring er den rette løsning til facaden på dit hus. Her på vores netbutik kan du finde en naturhvid, mineralsk vandskuringsmørtel. Denne type pudsmørtel, som sit navn antyder, egner sig til brugen ved vandskuring. Hvis du er i tvivl om noget, så er du meget velkommen til at ringe til os.

Kontakt PudsProdukter i dag på tlf.:+45 60 69 18 18 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@pudsprodukter.dk

vandskuring af hus